MEDITACIÓ     

L’objectiu principal del yoga és transitar el camí cap a la meditació. Hi ha moltes tècniques de meditació així que nosaltres n’hem triat una que ens funciona i ens motiva. 

Aquesta motivació fa que al 108 Yoga Room donem tanta importància al meditar. Obrim un espai a tothom del centre per tal que pugueu venir a meditar sense cost adicional. Ens hi trobaràs els dimarts de 8.00 a 9.00 del mati.

La tècnica que aplicarem és l’anomenada «Super Health» (m’agrada traduir-la com «Salut a dojo». És un conjunt de tres parts ben diferenciades.

  • Començarem amb un escalfament físic suau per tal de despertar el cos i preparar-lo per sostenir la postura de meditació més còmodament.
  • La segona part són un conjunt de tres pranayames que s’explicaran presencialment i que provenen del món del Naad Yoga, el ioga del so, i que proposa fer-la cada dia.
  • Al final, seguint la línia del Naad Yoga, deixarem que el so i el silenci prenguin el protagonisme. El primer per tal generar vibració interna i el segon per a observar tot allò que la sessió ha mobilitzat.