Ana

Instructora de Hatha loga, per l’escola Sadhana de Bcn, amb Julian Peragon, Victor Morera i Carlos Fiel.
Instructora de loga Terapèutic, per l’escola Pranamanas de Bcn, amb Victor Morera i Grazia Suffriti (col.laboracions de Kausthub Desikachar).
Instructora de loga per nens/es, per I’escola Kaivalya de Bcn, amb Isabel Cervantes. Experta en nutrició natural i Holistica, per Instituto Holistico de Higiene Vital, de Madrid, amb Jose Antonio Garcia. Reflexologia Podal, per l’escola CIM de Girona.

Eva

Instructora de loga Associacia de loga integral, amb Saul Martinez. Formació de moviment expressiu i tècniques corporals: Lo Corporal amb Javier Muro.

Formació de Nutrició ayurvedica, Praanama a Ayurveda Tradicional Academy. Anatomia para Bandhas, cinètica respiratòria i columna vertebral. Blandine Calais-Germain, Anatomia para el movimiento.

Dani

Instructor de loga acreditat. Quiromassatgista per l’escola de Massatge lntegratiu. Master REMIND (Relaxacia, Meditacio i Mindfulneses) per Universitat de Barcelona.

Carla

Instructora de Hatha loga, reconeguda per A.E.P.I. i la U.E.I. per l’escola Equilibrium Bhakti loga Shala, Barcelona, amb Cristina Mata.

Pat

Instructora de Hatha loga, per l’escola Essencia loga de Girona, amb Saul Martinez. Instructora de loga Pre i Post Natal, per l’escola Mandiram Yoga de Bcn., amb Gordana Vranjes. Instructora de Vinyasa loga, per I’escola Yogalinda de Bcn., amb Heather.