Judit Vilches

Em vaig endinsar en el món de la fisioteràpia fascinada pel cos humà. Amb el temps he pogut anar descobrint capes i més capes. Gràcies al treball en consulta i a les formacions, tant amb les més tècniques, com amb les del món més energètic, les capes descobertes han estat cada cop més profundes i subtils. 

En aquest camí cap a la profunditat, fa 5 anys el yoga va aparèixer a la meva vida arrel de connectar amb la mort de manera propera.
El yoga m’ha permès observar la meva ment i no identificar-me amb els meus pensaments, sinó deixar-los sentir i transformar-los en experiència, aliment i nutrició. És així com sento que puc evolucionar, canviar la mirada i omplir-la de colors.

Em vaig formar a l’escola de M. Caufriez en gimnàstica hipopressiva i durant 12 anys he impartir sessions dirigides d’abdominals hipopressius. Amb la voluntat d’aprofundir i ampliar els meus coneixements sobre el cos vaig seguir, primerament la Formació Asthanga Yoga TM (Spirit Sadhana School of Yoga – SSSY) i després la Formació avançada per professors de yoga amb el Mètode Progressiu tenint com a mestres C.Caldera, I.Ibañez.

Fa 8 anys vaig obrir el Centre de Fisioteràpia SiB (Salut i Benestar) de Girona, que està en ple funcionament, i ara inicio l’aventura del 108 Yoga Room amb en Xavi amb la mateixa il·lusió i ganes, desitjant créixer i acollir tot allò que pugui aparèixer.

Xavi Punsola

Vaig iniciar-me en el món del Ioga l’any 2003 amb Cristina Peraire, i amb ella i a través del Hatha Yoga, vaig aprendre a mirar-me per dins, a observar el meu cos i la respiració, a descobrir que a vegades els meus pensaments, les meves accions i les meves paraules no seguien un mateix criteri.

Per tal d’aprofundir vaig realitzar el curs d’instructor i professor de Ioga Integral, a  l’Escola de Yoga Integral Essènia Navarresa Witryh (2008-2012), certificada per la FEYS (Federación Española de Yoga Satsanga). A la vegada em vaig iniciar en els tres primers nivells de Reiki.

He realitzat tres cursos intensius amb Andrei Ram del llinatge de Dharma Mittra, amb qui vaig aprofundir amb el Hatha Raja Yoga i el Vinyasa Yoga

Segueixo des de fa anys els ensenyaments d’Antonio Blay sobre la psicologia per la auto-realització, que m’està ajudant a aprofundir, des d’una nova perspectiva, en el treball que porto realitzant des de fa anys.

Actualment estic formant-me per ser professor de Naad Yoga, yoga del so, a l’escola Be sound de la mà de Laura Masó on seguim les ensenyances del Professor Surinder de Londres. M’encanta la mirada profunda des de la sonoritat i tot el treball sobre els estats d’ànim que ofereix el Naad Yoga.

 

Daniel Castro

M’introdueixo en el món del ioga i la meditació l’any 2003 a conseqüència d’un problema d’esquena combinat amb època d’estrès.

Per aprofundir en el món del ioga vaig realitzar una formació de 3 anys a l’escola Essència de Ioga de Girona el 2009, i el 2012 ja guiava sessions de ioga i meditació. 

El 2016 vaig cursar el màster REMIND (Relaxació, meditació i mindfulness) a la Universitat de Barcelona. 

A la vegada, m’he format en ioga terapèutic per tal de realitzar sessions on es tenen molt en compte lesions i patologies. 

Eva Illescas

He estat esteticista de formació i quiromassatgista. Aviat vaig voler connectar amb la vellesa interna més que amb l’externa i la vida em va portar cap al camí del ioga. 

L’any 2003 a ran d’una crisis personal i un anhel per descobrir més sobre el benestar físic, mental i espiritual, vaig decidir formar-me com a professora de ioga. 

Em vaig formar a L’escola Essència de Ioga de Girona i a la vegada em formava també en pedagogia anatòmica, integració i moviment amb Blandine Calais.

M’agrada oferir un Hatha Yoga fusionat amb tècniques corporals i psico-comportamentals. M’interessa molt que les persones que practiquen amb mi treballin des d’una consciència profunda i percebin a través dels sentits. A la vegada poso molta consciència a la reeducació corporal per evitar lesions i ensenyar de forma fàcil i lúdica la biomecànica de les postures (assanes). La anatomia sempre té un espai important en les meves sessions.