HATHA VINYASA IOGA

Vinyasa yoga significa moviment corporal coordinat amb la respiració. Així Hatha Vinyasa Yoga és la fusió entre una pràctica més activa, dinàmica, de postures en transició que ens seveixen per a escalfar rapidament el cos, i, una pràctica més estàtica de postures un cop el cos està a punt.

La respiració tindrà un gran protagonisme i ens acompanyarà en les transicions entre assanes. Buscarem la bellesa en els moviments fent que la consciència es mantingui activa i que aflori la creativitat en nosaltres. Convertim la sessió en una dansa que s’atura i arranca.

A vegades treballarem amb Karanes, un vinyasa en forma de dansa acompanyat d’una musica que ens ajuda a crear bellesa, despertar i interiorització.

El Hatha Vinyasa Yoga, és un ioga actiu, dinàmic i intens, on es tonifica la musculatura i flexibilitza cos i ment mitjançant una pràctica dinàmica.

El moviment és vida, i el Hatha Vinyasa, vitalitza tot l’organisme. Millora la circulació de la sang, l’activació del sistema limfàtic, activa el nostre sistema nerviós i desperta la coordinació entre moviment i respiració aportant presencia a cada instant.